PER L'ALTRE COR CREMAT DE BARCELONA

-ajut al quart món-                               des de 1994   

proper concert

 

XVI CICLE DE MÚSICA - concert núm. 5

 

SEDETA GOSPEL SINGERS

Direcció: Anna Ruggiero

 

Divendres 22 d'octubre de 2010 - 9.30 del vespre

 

a la BASÍLICA DELS SANTS MÀRTIRS JUST I PASTOR

Plaça Sant Just

(darrera Pl. St. Jaume)

Barcelona

Aportació: 6 €

fila 0: compte núm. 2013 0374 12 0200442445 - Caixa Catalunya

___

 

programa de mà

Repertori:

 

SIYAHAMBA - Tradicional africana

MUNGU - Lokua Kanza

WADE IN the WATER - Spiritual

CLIMBIN' UP the MOUNTAIN - Spiritual

SYLVIE - Spiritual

JOSHUA FOUGHT the BATTLE of JERICHO - Spiritual

SING ABA - Tradicional africana

AQUARIUS LET the SUNSHINE IN - Hair

AMAZING GRACE - John Newton

FREE at LAST - Spiritual

EVERY TIME I FEEL the SPIRIT - Spiritual

DOWN by the RIVER SIDE - Spiritual

MALAIKA - Tradicional africana

HE'S GOT the WHOLE WORLD

ROCK My SOUL - Spiritual

 

 

___
 

SEDETA GOSPEL SINGERS

 

La coral Sedeta Gospel Singers neix la tardor de 2007. L'Anna Ruggiero n'és la directora des d'aleshores. Nascuda a Boston i establerta des de fa ja uns quants anys a Barcelona, l'Anna, que compta amb una sòlida formació musical i una àmplia experiència en el món del jazz i del gospel, de seguida va saber encomanar-nos la seva empenta i la seva il·lusió pel projecte oferint-nos la possibilitat de degustar el gran plaer que és cantar al si d'una coral.

Els cantaires provenim de diversos tallers de gospel dirigits per l'Anna als Centre Cívics de Barcelona i Alella. Alguns en volíem més, volíem seguir gaudint d'aquesta experiència, anar més enllà. Responent a les nostres inquietuds, l'Anna va decidir ajuntar-nos a tots i provar sort. El resultat? Sedeta Gospel Singers! Una coral eclèctica i divertida, que fa gaudir el públic als concerts perquè ens ho passem bé fent el que fem i amb qui ho fem. Una coral alegre i amiga, que dedica els assajos i els concerts a créixer musicalment i com a persones, perquè quan pugem a l'escenari els problemes, les preocupacions queden enrere. Això és el què volem transmetre cantant, això és el què el públic nota, això és el Gospel.

El nostre repertori es compon de temes africans, espirituals negres i gospel clàssic i contemporani i el nostre objectiu musical és interpretar totes aquestes cançons de la mateixa manera que es cantaven originalment: a capella i sense partitures ni instruments; i sobretot, gaudint del caràcter festiu i proper d'aquest tipus de ritmes.

El nostre nom fa referència a la nostra relació d'amistat amb el Centre Cívic La Sedeta, que ens acull per assajar i amb qui col·laborem anualment en diverses celebracions com ara el Dia de la Dona o la Mostra d'Activitats als Centres Cívics de Barcelona.

I és que, malgrat la nostra curta història i el caràcter d'aficionats de tots els 45 cantaires que som en l'actualitat, ja hem realitzat un bon nombre de concerts. Alguns en el marc d'activitats culturals com ara la 3ª Marató de Cant Coral celebrada al Teatre d'El Centre de Gràcia, d'altres en motiu de festes majors (Sants, Les Corts i Jafre); algunes vegades hem estat convidats per a d'altres corals; hem fet fins i tot algunes col·laboracions televisives (Herois Quotidians a TV3 i Música Moderna a BTV), i també assistim a celebracions privades (comunions, casaments i aniversaris).

Recordem amb especial estima el primer concert al Teatre del Foment Hortenc, on vam gravar el disc que editarem en un futur molt proper.

Però, sens dubte, el què més ens omple són els concerts en benefici d'ONG, residències de gent gran i altres col·lectius amb risc d'exclusió social. Fer passar una bona estona a les persones que més ho necessiten és una sensació única.

Guardem un especial record del concert benèfic a favor dels damnificats del terratrèmol d'Haití, pel motiu i pel caliu que es va crear durant el concert.

Aquesta és la nostra història, que esperem fer créixer i omplir de noves experiències tant o més enriquidores que les viscudes fins ara.

.

 

 

 

 

 

 
 

 

Properament:

XVI CICLE DE MÚSICA

Concert núm. 6

CORAL IUBILO

Dissabte 27 de novembre a les 8 del vespre

ORATORI DE SANT FELIP NERI
Pl. de Sant Felip Neri (Barri Gòtic)

 

 

 

 

Associació per l'Altre Cor Cremat de Barcelona - Carrer Joan Güell, 160, entl. 3a - 08028 - Barcelona
inscrita al registre d'associacions amb el núm.15373/1 en data 1/7/1994
l'activitat principal és el foment i la defensa dels drets cívics, socials i de la persona
tel. 93 490 11 68      corcremat@gmail.com